Om byrån

Byrån grundades av Anna Wahlström 2018 och är en modern advokatbyrå med hög servicegrad. Som klient vid advokatbyrån kan du förvänta dig ett professionellt bemötande, goda råd och ett genuint engagemang för din sak.
Huvudinriktning för advokatbyrån är brottmål, med särskild erfarenhet av omfattande och komplicerade försvarar- och målsägandebiträdesuppdrag, samt uppdrag som särskild företrädare för barn. Byråns specialkompetens i övrigt finns inom familjerätt inklusive bodelningar.
Byrån sitter i kontorsgemenskap med Advokatbyrån Thomas Bodström och Advokatbyrån Anja Åström.

Rättsområden

Brottmål

Är du misstänkt eller åtalad för brott? Eller har du blivit utsatt för brott? Byrån tar uppdrag som offentlig och privat försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn. Särskild erfarenhet finns avseende häktade mål, omfattande brottmål samt komplicerade barnärenden.
 

Familjerätt

Behöver du hjälp angående dina barn? Byrån tar uppdrag som handlar om vårdnad, boende och umgänge med barn. Byrån tar även uppdrag om bodelning.

Arvode

För många uppdrag förordnas en advokat av domstolar och myndigheter. För vissa uppdrag kan man ansöka om rättshjälp eller rättsskydd. Hör av dig till oss för mer information. Advokatbyrån kan bistå dig med ansökan om rättshjälp/rättsskydd när det är aktuellt.
Den som är missnöjd med en faktura kan vända sig till Advokatsamfundets konsumenttvistnämnd.  

© Copyright Wahlströms Advokatbyrå